Gorilla Aréna

Gorilla Aréna Kaland- és Élménypark

Házirend

A park egész területére érvényes szabályok betartása elengedhetetlen a biztonságos szórakozáshoz. Kérjük Kedves Látogatóinkat, szánjanak egy percet a házirend megismerésére!

A park egész területére érvényes szabályok:

1. A belépő megváltásával a látogatók automatikusan elfogadják a Gorilla Aréna Kaland- és Élményparkra vonatkozó szabályokat.
2. A pénztárnál megvásárolt belépőjegy csak a kiállítás napján használható és egyszeri belépésre jogosít.3. Kiskorúak csak felnőtt hozzátartozó kíséretével és felelősségére tartózkodhatnak a parkban!
4. A Gorilla Aréna Kaland- és Élménypark alkalmazottai bármikor jogosultak ellenőrizni a szolgáltatások igénybevételének jogosságát.
5. A Gorilla Aréna Kaland- és Élménypark illetékes vezetője vagy meghatalmazott munkatársa jogosult az eszközökre, önmagukra vagy társaikra veszélyes vendégeket a park területéről kitiltani. A megvásárolt jegy ebben az esetben nem visszaváltható!
6. Rongálásból, az eszközök, berendezések nem rendeltetésnek megfelelő használatából eredő károkért a kárt okozó tartozik felelősséggel!
7. A látogatók értékeiért felelősséget nem vállalunk, kérjük, használják az értékmegőrzőket!
8. Tilos a dohányzás az Gorilla Aréna Kaland- és Élményparkban teljes területén!

© 2019 Gorilla Aréna