Gorilla Aréna

Gorilla Aréna Kaland- és Élménypark

Csapatépítő tréningek

Egyre többen nyúlnak a csapatépítéshez, mint megoldáshoz egy cég zavartalan működésének biztosításához, vagy a hatékonyság növelésének eszközeként. Gyakran eltérő céllal, ami lehet jutalmazás, átszervezés utáni csapat összekovácsolás, új szervezeti egységek létrejötte, fluktuációs miatti új felállás, stresszes projektek lezárása, stb. Ám a végeredmény mindig ugyanaz. A csapatépítés során javul a kommunikáció, az egymásba vetett bizalom, a kollégák önértékelése és önbecsülése, valamint a közös célok iránti elkötelezettség is.

Cégünk a Világ Kincse Kft. és az általa üzemeltetett Gorilla Aréna Kaland- és Élménypark a csapatépítő tréningek outdoor programrészére kínál megoldást és lehetőséget. Egy külső, szabadtéri helyszín segít kimozdulni a komfortzónából és eltérni a megszokott rutintól. A park 25000 nm-es területén 40 akadálypálya, 92 méter függőhíd, 393 méter csúszópálya, mászófal várja a csapatokat.

A parkban a kalandpályák mellett sportolásra is van lehetőség, ehhez futballpálya és röplabdapálya áll rendelkezésre. Szükség és igény esetén az étkeztetést is biztosítani tudjuk, ezért a hely alkalmas akár egy egész napi program kitöltésére is.

Az Aréna a csapatépítő tréningek mellett családi napok tartására is ideális. A felnőtteknek szóló kihívások mellett a fiatalabb, akár egészen kicsi korosztály számára is tudunk szórakozást nyújtani. Játszótérrel és alacsonyan szerelt akadálypályákkal.

A védőfelszerelést és a személyzetet természetesen mindenki számára biztosítjuk.

Ha további információra lenne szüksége vagy ajánlatot kérne, keressen bennünket bizalommal.

Üdvözlettel

Lepres Dávid
a Gorilla Aréna vezetője

Email: gorillaarena@gmail.com
Telefon: +36 20 665 8355

közvetlen üzenet az űrlap kitöltésével.

© 2019 Gorilla Aréna