Osztálykirándulás az Arénába 2022 – Játék

NYERJ BELÉPŐT AZ EGÉSZ OSZTÁLYNAK! JÁTÉK!!!🦍🎁
Április 15-én nyit a kalandpark. Mi már nagyon várjuk, hogy újra találkozzunk veletek és készülünk is meglepetésekkel, de előbb a korábbi évek hagyományait folytatva idén is megrendezzük a
NYERJ BELÉPŐT AZ EGÉSZ OSZTÁLYNAK! osztálykirándulós játékunkat. 🐵
Ez az a játék, ahol könnyűszerrel nyerhetsz egy teljes iskolai osztálynak szóló ingyenes belépőt a Gorilla Aréna Kalandparkba.
A játék feltételei az ingyenes belépőért nagyon egyszerűek: Semmi mást nem kell tenned, csak MEGOSZTANI ezt a bejegyzést és KOMMENTBEN elküldeni a település és az iskolád pontos nevét, valamint az osztályodat. Az osztályod nevében bárki (rokon-barát-ismerős) játszhat. Tehát TELEPÜLÉS-ISKOLA NEVE-OSZTÁLY! Semmi más. A játék 2022 március 23-án (a mai napon) kezdődik és 2022 április 3-án éjfélig tart, a sorsolásra pedig április 7-én kerül sor.
A nyeremény előzetes bejelentkezés estén 2022-ben egész évben beváltható, de ha valamilyen oknál fogva nem sikerül az idén beváltani, úgy természetesen 2023-ban is szívesen látjuk a nyertes osztályt.
🐵 Ha érdekelnek benneteket a kalandpark friss hírei és az, hogy mit tervezünk az idei nyitáskor, akkor LÁJKOLJÁTOK, kövessétek oldalunkat.
© 2019 Gorilla Aréna