Gorilla Aréna

Gorilla Aréna Kaland- és Élménypark

Családi Nap szervezése és lebonyolítása

Sokunknak okoz fejtörést, hogy az anyagi juttatásokon túl milyen módon ismerjük el a munkatársaink teljesítményét. Mi azt gondoljuk, hogy tárgyak helyett sokkal jobb, ha valami igazán értékessel és maradandóval lepjük meg dolgozóinkat, mégpedig egy felejthetetlen élménnyel. Azt tapasztaltuk, hogy egy céges családi nap megrendezése nagyszerű megoldás erre. A családi napokon nem csak a cégünk dolgozóinak, de családtagjaiknak is önfeledt szórakozásban lehet része. Olyan esemény ez ahol a gyerekek és a felnőttek egyaránt jól érezhetik magukat, miközben olyan energiák szabadulnak fel a munkatársakban, amelyeket sem a csapatépítő események, sem a céges bulik nem tudnak pótolni.
A családi nap során nem csak a közeli munkatársak, de akár távolabbi divíziók tagjai és szeretteik is megismerhetik egymást, miközben a cég céljait és filozófiáját is intenzíven magukba szívják. Ezeken túl pedig egy ilyen nap minőségi, aktív kikapcsolódást jelent az egész családnak.
Egy ilyen családi nap szervezése viszont nem könnyű feladat. Egyszerre kell szórakoztatni a felnőtteket és a gyerekeket egyaránt.
A Gorilla Aréna Kalandpark ideális helyszín egy ilyen rendezvény lebonyolítására.

Szórakozási lehetőség gyerekeknek:
– trambulin
– légvár
– kis- és nagy mászófal
– gyerek akadálypálya
– akadályversenyek
– labirintus

Szórakozási lehetőség felnőtteknek:

Foci bajnokság
Strandröplabda bajnokság
felnőtt akadálypálya

– ingyenes és korlátlan parkolási lehetőség
– vendéglátás igénylése vagy kivitelezése helyben (bogrács, grill, stb.)
– óriási terület amely alkalmas bármilyen hozott program megvalósítására is

© 2019 Gorilla Aréna