Gyerektábor

A Gorilla Aréna Kaland- és Élménypark iskolai osztályok táborozásához is ideális helyszín.

A Kassai Lajos lovasíjász által tervezett 6 db jurtasátor egyidőben 30 kalandvágyóknak tud a honfoglalás korát idéző szálláshelyül szolgálni. A kaland- és mászópályákon kívül számos más élményelem várja a különböző korú gyerekeket. A létesítmény kialakításánál fontos szempont volt, hogy a hozzánk érkező osztályok számára sportos, kalandos élményeket tudjunk nyújtani a szabadban. A gyerekek együtt fedezhetik fel a különböző játékokat, mindez a csapat együttműködését és közösségi szellemét erősíti, emellett szórakozást és kihívást is jelent a csapat számára. A közös játékokban rejlő erőt a feladatok megoldásán való együtt gondolkodás, a közös problémamegoldás és a fizikai igénybevétel jelenti.
Ezen a különleges hangulatú helyen a tradicionális íjászattal is meg lehet ismerkedni, a 20 méteres íjászpálya használatához a felszerelést biztosítjuk. Igény szerint szervezünk ügyességi játékokat, számháborút animátor vezetésével. A kemény program után megfáradt csapatot új életre kelti egy finom ebéd vagy uzsonna.
Tűzrakóhelyünkön nyársalhatnak, vagy akár bográcsban is elkészíthetik ételüket. Igény esetén mi biztosítjuk az étkezést.

Nagyobb létszámú csoport elhelyezésére is van mód együttműködő partnerünknél, a közelben
lévő Kerecsendi Malompark Vendégház és Rendezvényközpontban:

http://kerecsendimalompark.hu/

Ez a legjobb választás, ha maradandó sikerélményekkel is szeretnék a gyerekeket gazdagítani.

© 2019 Gorilla Aréna