Egy randi a parkban?

Unod már a klasszikus vacsora + ital kombót? A kalandpark egyedülálló randevú helyszíne lehet. Azonnal mondom is, hogy miért.
1, Ha szeretnéd férfiúi bátorságoddal lenyűgözni a barátnődet vagy már párodat, akkor ez egy ideális terep a bizonytásra. No persze fel kell vállalnod azt a lehetőséget, hogy hölgy társad túlszárnyalhat a magasban. Ha így lenne, nyeld le nyugodtan a békát és ismerd el a képességeit – (később titokban visszajöhetsz gyakorolni).
2, Első randi esetén elkerülhető a kínos csend, nevetés és sikongatás persze lesz, de függetlenül attól, hogy mit gondoltok már az első percben egymásról és marad-e a pakliban egy második randi lehetősége, a tuti szórakozás garantált és így vagy úgy, de jól fogtok szórakozni.
3, A park a kerítő barátok/barátnők melegágya. Az megvan ugye, amikor szingliként meg vagytok hívva egy találkozóra, ahol „véletlenül” egy másik, ellenkező nemű szingli is előkerül. A kerítők itt nyugodtan visszavonulhatnak és a háttérből figyelhetik, hogyan szökken szárba vagy enyészik el szervezésük elvetett magja. De csakúgy mint az előző pontban, a kínos feszengés könnyen elkerülhető.
4, Végül pedig ne feledkezzünk el az állandóan rivalizáló, versengő párokról. Itt hamar eldől, hogy ki a legény/leány a gáton, vagy, hogy ki mosogat a következő héten.
5, Bónusz: Mivel itt a nyáriszünet, ha szülőként sikerült a palántákat elhelyezni valamelyik ottalvós táborba, vagy hízókúrára beadni a nagyihoz, jöhettek lazulni és kiengedni egy kicsit az elmét és a testet feszítő gőzből.

Akármelyik kategóriába is tudjátok besorolni magatokat, gyertek, jó móka lesz.

Kalandra fel,
a Gorilla Aréna csapata

Ha kedvet kaptatok egy kis kalandozásra, akkor keressétek a kalandparkot a
+36 20 665 8355 telefonszámon, vagy a gorillaarena@gmail.com email címen. A mindennapi információhoz kövessétek facebook oldalunkat: https://www.facebook.com/gorillaarena.hu
vagy gyertek el az arénába nyitvatartási időben a 3396 Kerecsend, Fő út 204. címre.

© 2019 Gorilla Aréna