IÓ-CIÓ-VAKÁCIÓ!

Lassan, de biztosan közeleg a tanítási szünet, ismertebb nevén a VAKÁCIÓ. A gyerekek ki, a szülők pedig belélegeznek. Sűrűn és sokszor. A nagyszülők is elkezdik felkötni a képzeletbeli nadrágot, kipucolják a sütőt és gondosan elcsomagolják az antik porcelánokat polcról. Mert bizony kemény két és fél hónap vár az egész családra. Az idősebb, önjáró gyerekek persze már nem okoznak fejtörést, ők kényelmesen elvannak a saját baráti társaságukkal, beköltöznek a strandra és néha csak ebédelni és aludni járnak haza, vagy ha fogyóban a zsebpénz. De a kicsik, – nos igen -, őket lefoglalni már komolyabb kihívás még akkor is, ha a szülők munkája enged bizonyos fokú rugalmasságot. Ha a „jó’ van, kirakom az udvarra oszt elvan az ott estig” opciót kizárjuk és egy kicsit tudatosabban akarjuk felépíteni a nyarat, akkor a nagyszülőkön túl, a táborok jelentik ilyenkor az egyetlen kiutat. Egyrészt mert a gyerekek közösségben maradnak és nem kényszerülnek remeteségre a szünet ideje alatt, másrészt pedig, mert a tematikus táborok sokszínűsége lehetőség ad arra, hogy kiválaszthassuk a csemeté(i)nknek legmegfelelőbb elfoglaltságot.
A Gorilla Arénában sok éves tapasztalattal, egészen az iskolakezdésig folyamatosan, heti turnusokban tartunk napközis táborokat.

A szabad helyekre még itt: 2022 napközis tábor jelenekezési lap lehet jelentkezni.

A táborok természetesen nem korlátozódnak a park területére és csak is kizárólag a helyi eszközökre. Nem arról van tehát szó, hogy reggel felakasztjuk a gyerekeket egy karabinerrel a kötélpálya egyik pontján, este pedig a szülők majd leveszik őket 😊, de nem ám! A park, ahol a pályák már önmagában is izgalmas alapját képezik a programnak adják a hátteret, de emellett kirándulások, sportversenyek, kézműveskedés és fürdőzés is része a tábori elfoglaltságnak.

Ha tehát még nem sikerült teljesen feltölteni a naptárt programokkal, akkor bátran kattints a jelentkezési lapra. Ha az előző évekbe szeretnél betekinteni, akkor azt itt, a galériában tudod megtenni.

Kalandra fel,
a Gorilla Aréna csapata

Ha kedvet kaptatok egy kis kalandozásra, akkor keressétek a kalandparkot a
+36 20 665 8355 telefonszámon, vagy a gorillaarena@gmail.com email címen. A mindennapi információhoz kövessétek facebook oldalunkat: https://www.facebook.com/gorillaarena.hu
vagy gyertek el az arénába nyitvatartási időben a 3396 Kerecsend, Fő út 204. címre.

© 2019 Gorilla Aréna