Osztálykirándulás

Az osztálykirándulás nagyon fontos esemény egy osztály és egy diák életében is. Az együtt eltöltött idő, a változatos programok és az ezzel szerzett élmények szerves részei egy összetartó közösség kialakulásának. Az osztálykirándulás úti céljának és programjainak kiválasztása azonban nagyban befolyásolja a kirándulás sikerét. Diákként fontos a sok-sok látnivaló is, de az igazi élményt az együtt … Olvass tovább

Gyerektábor

A Gorilla Aréna Kaland- és Élménypark iskolai osztályok táborozásához is ideális helyszín. A Kassai Lajos lovasíjász által tervezett 6 db jurtasátor egyidőben 30 kalandvágyóknak tud a honfoglalás korát idéző szálláshelyül szolgálni. A kaland- és mászópályákon kívül számos más élményelem várja a különböző korú gyerekeket. A létesítmény kialakításánál fontos szempont volt, hogy a hozzánk érkező osztályok számára sportos, kalandos élményeket … Olvass tovább

Tiroli lecsúszás

Tiroli lecsúszás

Ez a próbatétel nem igényel semmiféle ügyességet. Annál inkább alkalmas a tériszony és a félelem leküzdésére: négy, összesen 383 m hosszú acélsodrony pálya kínál biztonságos  átcsúszást 14 m magasságban.

Felnőtt mászófal

Felnőtt mászófal

A 10 méter magas falon a mászóutak kialakításának lehetősége végtelen, így egyaránt feledhetetlen élményt nyújt a falmászással ismerkedőknek és a mászást magasabb szinten űzőknek egyaránt.

Labirintus

Labirintus

A bezártság érzetet és a sötétségtől való félelmet kell leküzdeniük azoknak a gyerekeknek, akik a bányatámos rendszerrel kialakított, 102 m hosszú izgalmas alagútrendszer labirintusaiból szeretnének kijutni. Az öt lehetséges kijáratot térkép segítségével, de szabadon választott útvonalon kell csúszva-mászva megtalálni.

© 2019 Gorilla Aréna